FAQ Breinpijn Events

Algemeen

Breinpijn Events maakt het mogelijk voor jongeren van 16 jaar en ouder om te feesten op de vetste locaties! Met extra lichteffecten, snoep en de beste DJ’s maken we er altijd een top feest van!

Om naar een evenement van Breinpijn Events te komen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. 

Check onze Instagram waar we binnenkort te vinden zijn!

Ten eerste is natuurlijk niks verplicht om aan te trekken! Bij alle evenementen van Breinpijn Events is de standaard dresscode ‘White’ vanwege de blacklights die altijd aanwezig zijn. Mocht er een andere dresscode zijn dan staat dit vermeld op de desbetreffende poster.

Foto’s en video’s maken met je telefoon mag natuurlijk altijd en we vinden het leuk als je deze met ons deelt op social media. Daarnaast is er altijd een fotograaf aanwezig tijdens onze evenementen die graag een foto van je maakt. Deze kun je na de editie terugvinden op onze Facebookpagina.

De prijs van consumpties verschilt per locatie. 

Tickets

Voor alle evenementen van Breinpijn Events hebben we onze eigen ticketwebsite. Wanneer je via-via tickets verkoopt zijn wij niet verantwoordelijk voor de geldigheid hiervan.

Wanneer je problemen hebt met je ticket kun je contact met ons opnemen. Heb je op de dag van het evenement problemen met je ticket? Stuur ons dan even een DM op onze Instagram.

Je ticket hoef je in principe niet uit te printen wanneer je deze gewoon op je telefoon kan laten zien. Wanneer dit niet kan neem het ticket dan uitgeprint mee. Zorg dat wanneer je in de rij staat je ticket bij de hand hebt.

Een groepsticket is een ticket waarmee 4 personen op 1 ticket naar binnen kunnen. Zorg dat je samen in de rij staat en dat de voorste persoon in de rij het ticket klaar heeft om te laten scannen.

Wanneer je niet met de 4 personen in de rij staat kunnen wij niet voor iedereen toegang garanderen.

Legitimatie

Ja! Legitimatie is altijd verplicht tijdens evenementen van Breinpijn Events. Foto’s of kopieën van een legitimatie worden niet geaccepteerd.

Een geldige legitimatie is een:

  • ID kaart
  • Paspoort
  • Rijbewijs

Promotors

Breinpijn Events is altijd op zoek naar hulp om haar evenementen te promoten! Je kunt jezelf hier aanmelden als promotor.

Een promotor deelt regelmatig de aangeleverde foto’s, video’s of posters van een aanstaand evenement van Breinpijn Events. Zo weten al jouw vrienden dat er binnenkort een groot feest gaat plaats vinden in de buurt!

Als promotor krijg je gratis toegang tot het evenement waar je voor promoot. Daarnaast kun je leuke extra’s verdienen voor tijdens het evenement!

Je kunt je hier aanmelden als promotor voor Breinpijn Events.